Babykleertjes voor je baby kopen, babiekleertjes cadeau doen? Voor jou hebben we de aanbieders van die “net even anders” rompertjes, orthopedisch verantwoorde babyschoentjes, kwalitatieve babykleding en babie accessoires op een rijtje gezet.

vonvavoom Babykleding babykleertjes babyschoentjes baby babie babiekleertjes rompertjes

Von Va Voom is de winkel voor iedere zwangeren of ouder met babie of kind in de leeftijd tot 3 jaar. Von Va Voom biedt een breed scala aan babykleertjes  , verschillende merken draagdoeken en draagzakken voor het ergonomisch dragen van een baby, dreumes of peuter. Von Va Voom heeft de Nationale Thuiswinkelaward XS 2016 in de categorie Baby&Kind gewonnen. Dankzij de hoge servicenormen, snelle orderafhandeling en hoge mate van productkennis maakt Von Va Voom het verschil op de Nederlandse markt, maar ook ver daarbuiten.

smallrebel Babykleding babykleertjes babyschoentjes baby babie babiekleertjes rompertjes

 Smallrebel.com heeft kinder- en babykleding voor stoere kleine mannen. Het is vaak enorm lastig om voor jongetjes leuke babykleertjes te vinden. Zeker als je ook iets aparts voor je kleine bandiet wilt. Smallrebel.com staat voor vernieuwende aparte babykleertjes en nieuwe merken: nOeser, Small Rags, Boof en Lucky No. 7 en dit wordt in de toekomst uitgebreid naar andere toffe merken.
a@pie Babykleding babykleertjes babyschoentjes baby babie babiekleertjes rompertjes
A@pie babyschoenen , oftewel Baby-schoenen.nl, is de plek voor slofjes voor baby’s in Nederland en België. Deze webwinkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U bestelt hier snel, gemakkelijk en veilig de mooiste babyschoentjes! U heeft de keuze uit een zeer uitgebreid assortiment. Naast slofjes kunt u hier ook terecht voor babykleding.
De website baby-schoenen.nl is in januari 2007 opgericht met als doel een gevarieerd aanbod in babyschoentjes te realiseren. In 2012 heeft Baby-schoenen.nl besloten om naast babyschoentjes ook babykleding aan te bieden.

Kidscotton.com is de webshop voor stoere en originele babykleertjes en kinderproducten. Voor de baby’s zijn er stoere rompertjes , broeken , leggingspyjamas , schoenen , sokken en t-shirts, Maar bijvoorbeeld ook spenen en slabbers. Voor kinderen heeft Kidscotton.com originele t-shirts, regenkleding en de stoerste accessoires zoals petten en zonnebrillen. Daarnaast biedt Kidscotton.com ook het grootste assortiment in verkleedkleren voor kids. Babiekleertjes:  AmplifiedKids , Logoshirt    Playama , SixBunniesSourpuss en Sture en Lisa .

kidscotton Babykleding babykleertjes babyschoentjes baby babie babiekleertjes rompertjes

greenjump Babykleding babykleertjes babyschoentjes baby babie babiekleertjes rompertjes
GreenJump.nl is een eco, bio en fair trade baby – en kleding winkel. Hier vinden ouders de allerleukste, biologische en gifvrije producten voor baby ’s en kinderen in één webwinkel. GreenJump.nl biedt de zekerheid van veilige babie – en kinderspulletjes en maakt het ouders makkelijk, omdat alles in één winkel aangeschaft kan worden. Gifvrij, milieuvriendelijk, bijzonder en betaalbaar, dat zijn de begrippen waarom alles draait bij GreenJump.nl. Zo zijn er al een rompertjes van biologisch katoen voor € 4,95 en verkoopt GreenJump.nl veel buitenlandse merken die verder niet te koop zijn in Nederland.